Автобуски превоз кон и од Светий Юрай-у-Трню

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Светий Юрай-у-Трню

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Sv. Juraj u Trnju autobusna stanica

Откриј ги сите дестинации

Избери од над 2.500 патувачки дестинации во 37 земји.

Истражи ја мапата
Светий Юрай-у-Трню: Кратки информации
Градови - директна линија

25

Број на автобуски постојки

1

Земја

Хрватска

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста