Автобуски превоз кон и од Темпи, Аризона

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Темпи, Аризона

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Phoenix Sky Harbor Airport/44th Street Station

Tempe (University Dr/Rural Rd)

Phoenix Glendale (59th Ave / W. Hayward)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Темпи, Аризона: Кратки информации
Градови - директна линија

15

Број на автобуски постојки

5

Земја

САД

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста