Автобуски превоз кон и од Црвенка

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Црвенка

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Crvenka AS

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Црвенка: Кратки информации
Градови - директна линија

28

Број на автобуски постојки

1

Земја

Србија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста