Автобуски превоз кон и од Рино, Невада

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Рино, Невада

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Reno (Sparks / East Reno)

Reno Downtown (W 5th St)

Reno-Tahoe International Airport

Откриј ги сите дестинации

Избери од над 2.500 патувачки дестинации во 37 земји.

Истражи ја мапата
Рино, Невада: Кратки информации
Градови - директна линија

11

Број на автобуски постојки

4

Земја

САД

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста