Автобуски превоз кон и од Сан Исайдро, Калифорнија

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Сан Исайдро, Калифорнија

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

San Ysidro Bus Terminal (USA-Mexico Border)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Сан Исайдро, Калифорнија: Кратки информации
Градови - директна линија

7

Број на автобуски постојки

2

Земја

САД

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста